Babetteroosstyling.com | SERVICES
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,no_animation_on_touch,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

SERVICES

What I love to do!

INTERIEUR STYLING

Ben je toe aan een nieuw interieur of vind je het moeilijk om te combineren? Of wil je gewoon ingericht zijn tot de laatste trends? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ik bied een compleet advies aan met onder andere een kleuradvies, schetsen en sfeercollages. Ik ga graag met je de interieurwinkels af om inkopen te doen. Wil je alleen een kleine en snelle make-over, dan kan dat natuurlijk ook! Ik vind het belangrijk dat de klant in zijn eigen stijl behoud, maar dan met een touch van mij. Een perfect interieur draait niet alleen om te laatste trends, maar een tijdloos interieur voor het leven.

SEE MORE
MODE STYLING

Het gebied van mode is mijn tweede passie. Wil jij zelf een make-over of weet je niet meer wat je aan moet trekken? Ik kan je persoonlijk helpen met een advies. Ook wil ik met jou de winkels afstruinen naar de perfecte outfit. Wil jij er gewoon met de laatste mode trends bijlopen en dus gewoon hip eruit zien? Dan kan dat ook natuurlijk! Met elk budget maken we er iets geweldigs van!

SEE MORE
FOTO STYLING

Naast een goede fotograaf is het vaak verstandig als er ook een foto-styliste aanwezig is. Als foto-styliste zie je andere dingen dan de fotograaf. Zo maken wij samen het perfecte beeld. Ik als styliste zorgt voor de juiste houding of positie van het model of het object. Ik heb een bepaald beeld bedacht wat ik moet overbrengen naar de fotograaf. Door middel van een sfeerbeeld die wij samen bespreken komen we tot een geweldig eindresultaat. Het kan bij elke gelegenheid. Reclames, trouwfoto’s, modereportages, interieurreportages en nog veel meer.

SEE MORE
GRAFISCH VORMGEVEN

Als Media-styliste ben ik onder andere gespecialiseerd in modereportages of shoppingpages in elkaar te zetten. Zo kan ik ook folders, flyers en video’s maken. In een nieuwe, of eigen huisstijl. De programma’s die ik daarvoor gebruik zijn Photoshop, Indesign en Illustrator.

SEE MORE
thumbnail of Wallpaper reportage spread2pdf